Δήμος Δομοκού: 24.800 ευρώ για αποξήλωση παιδικών χαρών !!!!!!

Προχωρούν στην αποξήλωση ακόμα και μοναδικών παιδικών χαρών, αφήνοντας οικισμούς χωρίς ούτε έναν χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά.

Η παιδική χαρά είναι από τις πρώτες επαφές των παιδιών με ατομικά αλλά και συλλογικά παιχνίδια σε ανοικτό χώρο. Χαίρονται, διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται. Το παιχνίδι στη παιδική χαρά είναι δικαίωμα για όλα τα παιδιά, γι’ αυτό κάθε γειτονιά και κάθε χωριό πρέπει να έχει τη παιδική χαρά του, με τις κατάλληλες προδιαγραφές, με ασφαλή παιχνίδια αλλά και ασφαλή περιβάλλοντα χώρο, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα παιδιά.
Βέβαια ο Δήμος  Δομοκού   αποξηλώνει τις  παιδικές  χαρές, αφού δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν νωρίτερα τα κονδύλια εκείνα που ήταν απαραίτητα για την πιστοποίησή τους.

Αλήθεια, τι έκανε η δημοτική αρχή, γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να αποξηλώσει τις παιδικές χαρές, εφόσον δεν έχει κάνει την πιστοποίηση τους;

Και τελικά τι προσφέρει ένας Δήμος στα λιγοστά παιδιά ενός χωριού, το οποίο δε διαθέτει κάτι άλλο πλην μίας παιδικής χαράς;

Γι΄αυτο  θα δαπανήσει  24.800 στην   αποξήλωση των  παιδικών χαρών  δείτε το σχετικό  απόσπασμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.