«Ιαματικές πηγές. Ο άγνωστος πλούτος του Δομοκού». Ομιλία του Γιώργου Κοτρωνιά στην 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα στο Δομοκό, 4 Μαΐου 2019

Στις Ιαματικές πηγές, τον άγνωστο πλούτο του Δομοκού, αναφέρθηκε στην εισήγησή του, κατά τις εργασίες της 1ης Αναπτυξιακής Ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στο Δομοκό το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στα πλαίσια σειράς Εκδηλώσεων για την Επέτειο του Ατυχούς Ελληνοτουρκικού Πολέμου της 5ης Μαΐου 1897, ο Γιώργος Κοτρωνιάς. Αυτοδιοικητικό στέλεχος, πρώην Δήμαρχος Λαμιέων, μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδων (ΚΕΔΕ) και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Φθιώτιδας, με τεράστια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού και γνώστης του συγκεκριμένου θέματος, ανέλυσε με συνοπτικό αλλά ουσιαστικό τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού. Στην ομιλία του όμως επικεντρώθηκε περισσότερο στην προοπτική και την αξιοποίηση τόσο των Ιαματικών πηγών που υπάρχουν στην περιοχή όσο και του γεωθερμικού πεδίου που υπάρχει γύρω από αυτές. Τόνισε ότι στην περιοχή του Δομοκού θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτικά εργαλεία και με τη βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής κοινωνίας συλλογικά να αναπτυχθεί εκ νέου ο Ιαματικός Τουρισμός, ο οποίος άνθισε τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά σύμφωνα πάντα με τα νέα, σύγχρονα δεδομένα και απαιτήσεις της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία αναμφισβήτητα είναι η «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία του κου Γιώργου Κοτρωνιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.