Μακρή Ελένη: «Ανάπτυξη, Παιδεία και Καινοτομία: μια πρόταση δημιουργίας χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων στην περιοχή του Δομοκού. Ομιλία στην 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα, Δομοκός 4 Μαΐου 2019

Στην Παιδεία και την Καινοτομία αναφέρθηκε στην ομιλία της στην 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα η κα Μακρή Ελένη, Διδάκτορας Κοινωνιολογίας-Κοινωνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Φθιώτιδας. Στην ομιλία της αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και συγκριτικά ποσοστά σε σχέση με την κατάσταση, που επικρατεί σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την Ελλάδα. Επικεντρώθηκε δε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού και πως μπορεί ο τομέας της Παιδείας μέσα από την Καινοτομία να συμβάλει στην Ανάπτυξη, Προβολή και Οικονομική τόνωση της περιοχής. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα από όλες τις απόψεις εισήγηση, η οποία εκτιμάται ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ευόδωση των σκοπών της 1ης Αναπτυξιακής Ημερίδας, Δομοκός 2019.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία της κας Μακρή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.