Με το… ζόρι δεύτερο κόμμα σε δημοσκόπηση της Prorata- Γκρεμίζεται η Χρυσή Αυγή από 3ο κόμμα

Την οριστική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο, αφού το ποσοστό της δυνητικής εκλογικής επιρροής του, δηλαδή το ποσοστό των ψηφοφόρων που δίνουν από 50% πιθανότητες και πάνω να ψηφίσουν το εν λόγω κόμμα, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα!

Αναλυτικά τα ποσοστά της δυνητικής εκλογικής επιρροής των κομμάτων:

grafima sosto

Κατά τα άλλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Prorata καταδεικνύουν πως η πλειοψηφία τάσσεται κατά του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, υπέρ της μισθοδοσίας των κληρικών από το Δημόσιο, υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, υπέρ της απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων και υπέρ της μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, οι ερωτώντες απαντούν:

• Για το εάν η Εκκλησία πρέπει να διαχωριστεί από το ελληνικό κράτος: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 38%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 46%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 14%, ενώ το 2% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν οι μισθοί των κληρικών πρέπει να καταβάλλονται από το κράτος: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 42%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 40%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 12%, ενώ το 6% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν πρέπει να επιτραπεί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 61%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 25%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 11% και το 3% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν πρέπει να απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που αξιολογούνται αρνητικά: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 63%, ενώ μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 18%.

• Για το εάν πρέπει να είναι χαμηλότερη η φορολογία των επιχειρήσεων: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 81%, ενώ μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 8%.

 

dimoskopisi_pro_rata2_0512

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: http://thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.