Χρυσούλα Αποστολοπούλου -Κόγια «Υπάρχει προοπτική αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με Δύναμη για Δημιουργία

«Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται σε λίγες μέρες θα εκλεγεί μια τοπική αρχή που θα επηρεάζει τις τύχες μας και των παιδιών μας για τέσσερα  ολόκληρα χρόνια! Και μάλιστα χρόνια καθοριστικά σε πολλά επίπεδα, λόγω κυρίως των τόσο έντονων εξελίξεων στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά.

Ο Δήμος Δομοκού   δεν μπορεί να μένει μια μικρή, αφανής επαρχιακή πόλη όπως τόσες άλλες! Έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της φυσικής ομορφιάς και του καθαρού περιβάλλοντος, της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και των πολλαπλών ιστορικών μνημείων. Τα χωριά του διευρυμένου δήμου έχουν πλούσια παράδοση και ασύγκριτη φυσική ομορφιά!

Μέσα από την πορεία μου καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών και της επαγγελματικής μου πορείας  καλλιέργησα προσωπικά χαρακτηριστικά όπως η εργατικότητα, η φιλομάθεια, η υπομονή και η εντιμότητα, στοιχεία τα οποία αποτελούν εχέγγυα για την εναρμονισμένη ενασχόλησή μου με τα κοινά. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την εικόνα του δήμου μας με μοναδικό γνώμονα το σεβασμό και την ίση αντιμετώπιση όλων των συμπολιτών μας, έχοντας ως απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξή του.»

Σύντομο  Βιογραφικό 

Γεννήθηκα το 1989 και είμαι κόρη του Νίκου Αποστολόπουλου και της Ευαγγελίας Ζησοπούλου και η μεγαλύτερη από τα δυο αδέρφια μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Κόγια και μαζί έχουμε αποκτήσει μια κόρη.

Ολοκλήρωσα το 2009 τις σπουδές μου ως Οικονομολόγος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

Εν συνεχεία παρακολούθησα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στην «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων».

Από το 2016 εργάζομαι στο οικονομικό τμήμα του λογιστηρίου της εταιρείας Logistics «Κοπάνης ΑΕ», που εδρεύει στη Λαμία. Μιλάω τρείς γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και είμαι κάτοχος πτυχίων πληροφορικής ECDL Progres Certificate και International Diploma in IT Skills Proficiency.

Από το 2011 είμαι στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ομβριακής όπου έχω συμβάλλει στην οργάνωση πληθώρας πολιτιστικών  εκδηλώσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.