1.000.000 € για την ανάπλαση του Δομοκού!!!!!

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ», με συνολικό προϋπολογισμό έργου 1.000.000 €.

Οι παρεμβάσεις αναμένεται να συμβάλουν στη διατήρηση του ιδιαίτερου χαρακτήρα της περιοχής και θα μας επιτρέψουν να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, υψηλής αισθητικής αξίας, που όχι μόνο θα αλλάξει την εικόνα της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού αλλά θα αναβαθμίσει και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η ανάπλαση της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού αποτελεί το θεμέλιο για να γίνει πράξη ένα έργο που θα τονώσει την τοπική ανάπτυξη, κάτι που είναι μείζονος σημασίας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης που βιώνει η χώρα μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.