Αυγέρης Αθανάσιος :Αδιαφανείς προσλήψεις στο Δήμο Δομοκού

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα  στο facebook καταγγέλλει τα ακόλουθα:

ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ

ΤΟΥ COVID-19

 <<Μια πρωτοφανής προσπάθεια πρόσληψης προσωπικού με αδιαφανή κριτήρια λαμβάνει χώρα αυτές τις (λίγες) μέρες στο δήμο Δομοκού.

Εν μέσω πανδημίας και με τα «ατοπήματα» του δήμου να διαδραματίζονται το ένα μετά το άλλο, αναρτήθηκε χθες (Τρίτη 28/4) και ώρα 13:07 στην ιστοσελίδα του δήμου, ανακοίνωση για την πρόληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου, αντιμετώπισης κατεπειγουσών αναγκών για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.»

 

Τα αξιοσημείωτα της παραπάνω προκήρυξης, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αξιοσημείωτη λόγω της έλλειψης προσωπικού στο δήμο μας, είναι τα εξής:

Από πότε και με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι παρακάτω ειδικότητες και πως αυτές θα συμβάλουν στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού;;;

Μήπως ο δήμος Δομοκού γνωρίζει κάτι παραπάνω από το Υπ. Υγείας;

Γιατί σίγουρα για να νικήσεις τον Covid-19 δε χρειάζεται να γνωρίζεις ούτε ηλεκτροσυγκόλληση, ούτε C++.

Προσπερνώντας λοιπόν τις ειδικότητες, φτάνουμε στην επιτομή της φωτογραφικής προκήρυξης που δεν είναι άλλη από τη διορία της υποβολής των αιτήσεων.

 Μέχρι Πέμπτη 30/4 και ώρα 14:30!!!

Συνεπώς, ο κάθε ενδιαφερόμενος, έχει στην καλύτερη 2,5 ημέρες διορία να δει αφενός την προκήρυξη και να την υποβάλλει αφετέρου στο δήμο Δομοκού.

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμη και σήμερα, όπως και μέχρι την Πέμπτη 30/4, υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας και οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλλουν στα γραφεία της υπηρεσίας.

 Εκτός και αν οι αιτήσεις είναι ήδη στο συρτάρι…!!

 

  • Καλούμε το δήμο Δομοκού, να αποσύρει την επαίσχυντη προκήρυξη, να περιμένει από Δευτέρα 4/5 να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των πολιτών και να δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων.

 

  • Καλούμε το δήμο Δομοκού, να λειτουργεί αδιάλειπτα με διαφανή κριτήρια!

 

  • Να σταματήσει τις φωτογραφικές προκηρύξεις και αναθέσεις.

 

  • Καλούμε το δήμο Δομοκού να φροντίσει να εφαρμόζει ο ίδιος τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, αποφεύγοντας συγκεντρώσεις δεκάδων ατόμων μόνο και μόνο για μια φωτογραφία.

 

  • Καλούμε το δήμο Δομοκού να προβεί έστω και τώρα στην οργάνωση διαδικασίας τηλεδιάσκεψης, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι δήμοι και να μην προτρέπει σε φυσική παρουσία διενέργειας Δημοτικών Συμβουλίων.

Κύριε Δήμαρχε, με ορισμό «φωτογράφων» στο δεξί σας χέρι, θα μείνετε στην ιστορία του τόπου ως αυτός που τον πήγε δεκαετίες πίσω.

Δεν είναι κρίμα για εσάς, είναι κρίμα για τον Τόπο μας.>>

 

μετά τιμής,

Αυγέρης Αθανάσιος

Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Δομοκού

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.