Αυτεπάγγελτη έρευνα στην αγορά τροφής για τη σίτιση γουνοφόρων ζώων – NewsbeastΣτις 28 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης, «εάν συντρέχει παράβαση του άρθρου 2 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε. (ΜΑΒΙΖ), κατόπιν σχετικής καταγγελίας του Α. Κ.», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της επιτροπής.

Σύμφωνα με την εισήγηση, δεν στοιχειοθετείται επαρκώς παράβαση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται: «Δεν στοιχειοθετείται, κατά νόμο, παράβαση του άρθρου 2 ν. 3959/2011 από τη ΜΑΒΙΖ και δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω δράσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην υπό κρίση υπόθεση ως προς την προαναφερόμενη εταιρία με βάση το άρθρο 102 ΣΛΕΕ.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της διαδικασίας και τις απόψεις των μερών».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.