Ευχαριστήρια επιστολή Δήμαρχου Δομοκού  στον Γιάννη Οικονόμου

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε  ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος προς τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, μετά την έγκριση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Δομοκού».

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ο Δήμαρχος Δομοκού με την παρούσα επιστολή και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλει να εκφράσει τις ιδιαίτερες  ευχαριστίες του προς τον αξιότιμο Υφυπουργό  κ. Ιωάννη Οικονόμου, Υφυπουργού αρμοδίου για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και Βουλευτή Φθιώτιδας, με αφορμή την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δομοκού για την αποδοχή του ποσού χρηματοδότησης των 250.000,00 € σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1/2021 Απόφαση της – το οποίο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου ΔΟΥ/145998/29-12-2020 (ΑΔΑ : 6ΘΧ2465ΧΘΞ-5ΘΔ) Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και αφορά την έγκριση δέσμευσης του ανωτέρω ποσού σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Π.Δ.Ε. για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενης εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Δομοκού» – χρηματοδότηση την οποία είχε ζητήσει ο Δήμαρχος Δομοκού με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 8790/5-11-2020 έγγραφό του, σημειώνοντας πως η αξιοποίηση της χρηματοδότησης θα είναι ουσιαστική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας τόσο των Δημοτών μας όσο και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.