Κοινή επίσκεψη ΑΝΕΛ Φθιώτιδας και Δημάρχου Δομοκού στο Υπουργείο Τουρισμού

Την Τρίτη 07/02/2017 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού συνάντηση εργασίας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γεώρ. Τζιάλα, του Δημάρχου Δομοκού κ. Δημ. Τζιαχρήστα, της πολιτευτή και συνδέσμου για θέματα τουρισμού κ. Χαρ. Δεληκούρα και του Συντονιστή ΑΝΕΛ Φθιώτιδας κ. Ανδρ. Κολοκυθά. Στην συζήτηση τοποθετήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δομοκού, αλλά και παρουσιάστηκαν από τα μέλη των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας προτάσεις τουριστικής ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής. 
Ο κ. Τζιάλας πέραν της ετοιμότητάς του για τη λύση των θεμάτων που τοποθετήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Τζιαχρήστα, επέδειξε ιδιέταιρο ενδιαφέρον και προβληματισμό για τις υποβαθμισμένες ιαματικές πηγές του Αρχανίου, την υποβάθμιση του υδροθεραπευτηρίου των Καμμένων Βούρλων, για την εκπαιδευτική και τουριστική αξία του Αστεροσχολείου Υπάτης, καθώς και άλλων  θεμάτων που τοποθετήθηκαν από τα μέλη των ΑΝΕΛ στην Φθιώτιδα. Επίσης επιβεβαίωσε την βούληση του Υπουργείου Τουρισμού  για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη του νομού και την ετοιμότητα για περαιτέρω συνεργασία με όλους τους φορείς.

ΠΗΓΗ lamiatimes.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.