Μέχρι την Δευτέρα 28/9 οι ενστάσεις για το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ


Μέχρι και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατή η ενδικοφανής προσφυγή από τους υποψήφιους παραγωγούς που δεν συμφωνούν με τα προσωρινά αποτελέσματα της τρίτης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη Δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)».

Οι ενστάσεις γίνονται στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης των παραγωγών.

Κωδικός λάθους

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, υποψήφιοι δικαιούχοι στους οποίους στον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων εμφανίζεται ο ενημερωτικού χαρακτήρας κωδικός λάθους (εύρημα) 10003 «Ενοικιαστήριο που δεν καλύπτει την αίτηση στήριξης (ενημερωτικού χαρακτήρα)» με επεξήγηση ευρήματος «Η ημερομηνία λήξης αιτήσεων 07/09/2020 είναι εκτός του διαστήματος ενοικίασης ……….. – ………….», συνιστάται να υποβάλουν διοικητική πράξη στην ΕΑΕ 2020.

Συγκεκριμένα:

 Να προσκομίσουν τα αποδεικτικά νόμιμης κατοχής των ενοικιαζόμενων αγροτεμαχίων, εφόσον αυτά δεν έχουν προσκομιστεί.

Να ζητήσουν διόρθωση/τροποποίηση των ημερομηνιών των ενοικιαστηρίων και συγκεκριμένα των πεδίων έναρξης και λήξης ενοικιαστηρίου, με βάση τα προσκομισθέντα αποδεικτικά νόμιμης κατοχής, προκειμένου να τηρείται η νόμιμη κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους εφαρμογής (1/4/2020 έως 31/3/2021).

Επιπλέον, και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μονάδας Κλιματικής Αλλαγής & Περιβάλλοντος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ του ΥΠΑΑΤ, για αγροτεμάχια μεικτής ιδιοκτησίας, ο κωδικός λάθους (εύρημα) 10003 «Ενοικιαστήριο που δεν καλύπτει την αίτηση στήριξης (ενημερωτικού χαρακτήρα)» με επεξήγηση ευρήματος: «Το αγροτεμάχιο δεν έχει καταχωρημένο τίτλο κτήσης», παράχθηκε εκ παραδρομής.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης και αξιολόγησης των ενδικοφανών προσφυγών, οι οποίες τυχόν υποβληθούν από υποψηφίους ανά την επικράτεια.

Υπενθύμιση

Σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτημάτων επιλεξιμότητας και ένταξης σε περιφέρεια για το έτος αιτήσεων 2020 ορίζεται η 31/10/2020, ενώ των αιτημάτων άρσης επικάλυψης η 30/11/2020.

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.