Μέχρι τις 30/9 οι αιτήσεις για τον επιταχυντή «Αρχιμήδη»

Επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν δυνατότητα μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 να υποβάλουν την αίτησή τους για τον β’ κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης του επιχειρηματικού επιταχυντή «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», του Κέντρου Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα και σε νεοφυείς επιχειρήσεις που δεν έχουν συμπληρώσει τρία έτη λειτουργίας, των οποίων τουλάχιστον ένα μέλος είναι και μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ, είτε πρόκειται για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους ανεξαρτήτως έτους, είτε για ερευνητές, μέλη ΔΕΠ, διοικητικούς υπαλλήλους και επισκέπτες ερευνητές/καθηγητές.

Το πρόγραμμα προσφέρει στις επιχειρηματικές ομάδες που θα επιλεγούν δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση από έμπειρους συμβούλους, φιλοξενία των ομάδων στους χώρους του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, εκπαίδευση σε θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα και υποστήριξη από εξειδικευμένους μέντορες.

Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Επιταχυντή, με το πρόγραμμα επιτάχυνσης να ξεκινά τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.