Στον Δήμο Δομοκού ο Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου .

Από τον Δήμο Δομοκού ξεκίνησε τις επισκέψεις του στους Δήμους της Φθιώτιδας ο Βουλευτής του νομού Γιάννης Οικονόμου. Το πρωί της Δευτέρας ο κος Οικονόμου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δομοκού   Χαράλαμπο Λιόλιο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου .

Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Δομοκού για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το Δήμο,  με ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα, ενέργειας, αλλά και στις πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί σε θέματα όπως η ενεργειακή χωρητικότητα και συγκεκριμένα η επέκταση δικτύου για την απορρόφηση  των ΑΠΕ, η υλοποίηση έργων υδρευτικών ταμιευτήρων και κλειστών δικτύων άρδευσης, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μελιταίας και  η αναγνώριση των ιαματικών πηγών του Δήμου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, η οποία δύναται να αντιμετωπιστεί μερικώς μέσω της κινητικότητας και της παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας και περισσότερο αποτελεσματικά μέσω της δυνατότητας προκήρυξης νέων θέσεων εργασίας. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν, επίσης,  η οικονομική κατάσταση του Δήμου και η επιβεβλημένη ένταξή του στο πρόγραμμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών  του ΥΠΕΣ, η επέκταση των δράσεων και παράταση των χρηματοδοτήσεων του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», η παράταση συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας Κτηματολογίου και η ανάγκη αντικατάστασης του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Τέλος, και οι δύο πλευρές τόνισαν την ομόθυμη βούλησή τους για συνεργασία, αλλά και την ανάγκη για άμεσες ενέργειες στα βασικά αναπτυξιακά έργα του Δήμου, ενώ οκ. Λιόλιος ζήτησε  από τον κο Οικονόμου  την πλήρη στήριξη στις διεκδικήσεις και στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα, με τις πλέον  θετικές παρεμβάσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.