Τροφές ολικής άλεσης: Ποιοι και γιατί πρέπει να τις αποφεύγουν (εικόνες)

Τα προϊόντα ολικής άλεσης θεωρούνται υγιεινή διατροφική επιλογή λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες.

Ειδικά όσοι στοχεύουν σε απώλεια βάρους είναι χρήσιμο να καταναλώνουν ζυμαρικά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, ανεπεξέργαστη ζάχαρη, πολύσπορο ψωμί, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης.

Αν ανήκετε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες καλό είναι να τα αποφεύγετε:

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.